Sonax Sredstvo Za Ciscenje Kokpita / 750ml

Sonax Sredstvo Za Ciscenje Kokpita / 750ml

1,100.00 din.

Sonax Sredstvo Za Čišćenje Kokpita u pakovanju od 750 ml donosi vrhunski doživljaj održavanja unutrašnjosti vašeg automobila. Ovaj čistač za kokpit, poznat kao SONAX Čistač za kokpit Star, ne samo da pruža izuzetnu čistoću već i osvežava prostor modernim i svežim mirisom.

Namenski formulisan za čišćenje i održavanje svih plastičnih komponenti u automobilu, ovaj proizvod obezbeđuje sveobuhvatno rešenje za očuvanje unutrašnjosti vozila. Bez obzira na vrstu plastike, SONAX Čistač za kokpit Star donosi visok nivo čišćenja, ostavljajući plastične površine besprekorno čistim.

Opis

Jedna od ključnih prednosti ovog sredstva je njegov antistatički efekat. Ovaj efekat ne samo da sprečava nakupljanje prašine na tretiranim površinama već i odbija prljavštinu, produžavajući vreme između čišćenja. Vaš kokpit će ostati čist i svež duže vreme nakon primene ovog sredstva.

SONAX Čistač za kokpit Star predstavlja pouzdano rešenje za održavanje estetskog izgleda i higijene unutrašnjosti vašeg vozila. Sa modernim mirisom, antistatičkim efektom i sposobnošću da čisti i održava sve plastične komponente, ovaj proizvod unapređuje vozačko iskustvo i doprinosi udobnosti u vašem automobilu

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend