Grass Leather Cleaner – Sredstvo Za Ciscenje Koze

Grass Leather Cleaner – Sredstvo Za Ciscenje Koze

550.00 din.1,400.00 din.

Grass Leather Cleaner je sofisticirana krema koja pruža potpuno rešenje za čišćenje i održavanje vaše prirodne i veštačke kože. Svojom naprednom formulom, ovo sredstvo briše zatamnjenja i bleda mesta, pružajući koži dubinsko čišćenje i negu.

Grass Leather Cleaner je vaša pouzdana krema za očuvanje elegancije i dugovečnosti vaših kožnih proizvoda. Oživite sjaj i mekoću svoje kože uz ovu naprednu formulu

Opis

leather cleaner small

Dubinsko Čišćenje i Sjaj: Ova krema ne samo da čisti površinu kože već i prodire u pore, uklanjajući nečistoće i vraćajući originalni sjaj. Rezultat je koža koja izgleda osveženo i blistavo.

Vlaženje i Zaštita: Grass Leather Cleaner nežno vlaži kožu, pružajući joj potrebnu hidrataciju. Osim toga, štiti od sušenja i pucanja, održavajući vašu kožu mekom i fleksibilnom tokom vremena.

Zaštita od UV Zračenja i Starenja: Ova krema ne samo da čuva sjaj, već i pruža zaštitu tretiranoj površini od štetnih UV zračenja, sprečavajući prerano starenje i očuvavajući izgled vaših kožnih proizvoda.

Brzo Upijanje i Prijatan Miris: Grass Leather Cleaner brzo se upija bez ostavljanja tragova ili mrlja, čineći čišćenje kože brzim i efikasnim. Pritom, pruža prijatan miris koji dodatno obogaćuje vaše iskustvo održavanja kože.

Univerzalna Upotreba: Pogodan je za čišćenje i obnavljanje proizvoda od prirodne i veštačke kože, uključujući nameštaj, ukrase za domaćinstvo, obuću i tašne.

Jednostavan Način Primene:

  1. Nanesite proizvod na površinu pomoću sunđera ili meke krpe.
  2. Ostavite 5 minuta, zatim obrišite, uklanjajući ostatke prašine i deterdženta.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend