Work Stuff Siva Kanta Sa Crnim Separatorom

Work Stuff Siva Kanta Sa Crnim Separatorom

2,500.00 din.

Work Stuff Siva Kanta Sa Crnim Separatorom je vrhunski proizvod namenjen ljubiteljima detaljnog čišćenja automobila koji zahtevaju maksimalan kvalitet i efikasnost. Ova kanta, opremljena inovativnim crnim separatorom, postavlja nove standarde u oblasti pranja vozila, omogućavajući vam da postignete besprekorne rezultate svaki put.

Izrađena od čvrste plastike visokog kvaliteta, ova kanta je izuzetno otporna na habanje i pruža dugotrajan performans tokom svake upotrebe. Metalna drška obezbeđuje čvrsto držanje i stabilnost tokom korišćenja, što olakšava manevrisanje i manipulaciju kantom tokom procesa pranja.

SKU: WS49 Kategorija:

Opis

Odštampani logo na kanti ne samo što dodaje estetsku vrednost, već i potvrđuje visok standard kvaliteta brenda Work Stuff. Sa veličinom od 20 litara, ova kanta pruža dovoljno prostora za korišćenje većih količina vode ili deterdženta, što je posebno korisno prilikom detaljnog čišćenja ili pranja većih vozila.

Numerisana mililitraža na kanti omogućava precizno doziranje tečnosti za pranje, čime se osigurava optimalna efikasnost i štednja resursa. Ovo je posebno korisno prilikom pripreme različitih rastvora za čišćenje ili dodavanja tačne količine sredstva za pranje u vodu.

Crni separator koji dolazi uz ovu kantu predstavlja ključnu inovaciju koja čini razliku. On efikasno zadržava prljavštinu i nečistoću na dnu kante, sprečavajući njeno ponovno podizanje tokom procesa pranja. Na taj način, vaše vozilo će biti očišćeno temeljno i bez rizika od nanošenja oštećenja

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend